Husregler

For at du skal føle deg sikker og trygg hos oss må vi ha noen husregler. Det sikrer en god og hyggelig opplevelse i Vip Room.

1. Sunn fornuft, omtanke.
Det gjelder minst like mye hos oss som ellers i samfunnet. Vær heller litt forsiktig og tilbakeholden enn overdrevet selvsikker og pågående i et så sensitivt miljø som vårt.

2. Respekter taushetsplikten.
Taushetsplikt gjelder både i forhold til gjester og aktiviteter i lokalet, foruten en uskreven regel om ikke å spørre og grave i andres privatliv. Fotografering og filming er selvsagt strengt forbudt.

3. Ankom aldri uanmeldt.
Som privat medlemsring kreves alltid formell påmelding per tlf, sms, appen eller epost med bekreftelse om ledig plass. Telefontiden er kun kl. 14-24. Epostpåmelding må sendes senest dagen i forveien. Første gangs henvendelse bør skje per epost for å få tilsendt info. Mandager er vi stengt for ukentlig hovedrengjøring med bl.a. utskifting av vann i boblebadet.
Husk at påmeldingen kun er gyldig etter at du har mottatt en bekreftelse fra oss!

4. Vær kledd for anledningen.
Ankom i pent antrekk, spesielt fredager og lørdager. Trenger ikke og være stivpyntet men kle seg som om man skal på byen. Sexy undertøy påkrevet utenfor loungen. Når du skifter i omkledningsrommet kan du ha på deg sexy, spikant undertøy, lakk eller lær. Menn bruker ofte en sexy boxer eller truse.

5. Utvis god hygiene.
Ikke minst i respekt for de andre gjestene. Ta alltid en dusj før boblebad og badstu, og før og etter hver lek. Selv on du dusjet før du kom. Ingen sex i boblebad.

6. Du må ha full kontroll over dine egne handlinger.
Derfor aksepteres ingen kunstige stimuli utover et begrenset alkoholforbruk – dvs. mindre enn vanlig festdrikking.

7. Sett dine egne grenser.
Dine grenser for hva du ønsker å være med på er viktige og kommuniser helst dette på forhånd til de du ønsker å være sammen med. Par bør også ha gjennomdiskutert tema godt seg i mellom før ankomst. All form for press og prostitusjon er selvsagt totalt uakseptabelt og strengt forbudt.

8. Se men ikke røre er alltid utgangspunktet.
Er du tilskuer skal du holde en viss avstand til leken. Ta spesiell hensyn til nybegynnere og gi dem tid og rom til å venne seg til vår livsfilosofi.

9. Bruk av kamera eller mobiltelefon i våres lokaler er strengt forbudt.

10. Har du lyst å delta bør du alltid spørre først.
Kanskje får du en invitasjon til å delta og da gjelder det fortsatt å vise respekt. Et NEI betyr NEI. Både avvisende hånd og hodebevegelse er også et nei. Hvis noen tar bort din hånd er det et klart Nei. Entydige signaler gjelder for minst én time. Vennligst ikke mas på andre gjester.

11. Bruk alltid kondom.
Vi forventer ikke at faste partnere gjør det, de står naturligvis fritt til å bestemme selv. Kondomer er gratis og lett tilgjengelig i alle rom i lokalet. Vennligst legg brukte kondomer i søppelkassen etter bruk.

12. Vær en gentleman og vis damene respekt.
Vis alltid respekt for andre i klubben og ha som utgangspunkt at alle du treffer her er nybegynnere, behandle dem deretter. Kjenner du dem fra tidligere behandler du de fortsatt med både diskresjon og respekt.

13. Er du allerede inkludert i leken og ønsker å gjøre tilnærmelser til en ved siden av deg? Ta personen først forsiktig på skulderen eller tilsvarende ufarlig sted. Hvis vedkommende ikke gir tegn til avvisning, kan det anses som en aksept for videre FORSIKTIG og GRADVIS tilnærming.

14. Respekter en lukket dør eller et forheng.
En lukket dør betyr at de som er innenfor ikke ønsker å bli forstyrret!
Brudd på denne regelen kan medføre bortvisning og ved gjentatte overtredelser vil medlemskapet bli inndratt.

15. Vi ønsker å være et inkluderende miljø.
Uavhengig av alder, rase, kropp og seksuell legning. Det eneste unntaket er homofil aktivitet blant menn, som har mange muligheter for dette andre steder i byen..

16. Vip Room forbeholder seg retten til å avvise eller utestenge.
Ethvert medlem som er synlig beruset eller har manglende renslighet. Det samme gjelder for forstyrrende eller dårlig oppførsel.
Kjøp og salg av sex eller seksuelle tjenester, vil bli politianmeldt.

Vi forbeholder oss retten til å utvise enhver som mangler de rette holdningene eller nekter å etterleve husreglene. Medlemskap/entré refunderes ikke.

Som medlemsring forventer vi at alle bidrar til å påse at husreglene blir respektert. Vær vennlig og ta kontakt med vertskapet dersom du ser eller mistenker at noen bryter dem.

Ha en fornøyelig aften!
Hilsen vertskapet på VIP Room

 

Scroll To Top