Om oss

Om oss

Vi er en eksklusiv, privat medlemsring og et sosialt treffsted for frisinnede voksne mennesker i alle aldre, hovedsaklig 20-50 år.

Vi er det mest populære treffstedet innenfor swingerskulturen i Norge, med gjester både fra innland og utland. Hos oss vil dere bli godt mottatt og oppleve swingerskulturen på sitt beste.
Vår filosofi bygger på tanken at erotikk og kjærlighet kan holdes adskilt, noen ganger er sex og lek bare akkurat det: Sex og lek.
God hygiene og gjensidig respekt for hverandre er en selvfølge. Vi legger stor vekt på at dere kommer inn i et godt, positivt, sosialt og ryddig miljø.
Trygghet er viktig i en slik setting for at alle skal trives.

I våre lokaler nær Ringvei 3 i Oslo har vi en lounge med et lite dansegulv, et stort boblebad , sauna, garderobe med låsbare skap og flere hyggelige ”lekerom” i varierte størrelser.
I loungen kan man bli bedre kjent med hverandre og kveldens verter sørger for en trivelig atmosfære. Her blir dere godt ivaretatt og blir gjort kjent med swingerskulturen.
I våre lekerom kan par enten være for seg selv bak lukkede dører, eller sammen med andre for felles aktivitet, bl.a. i ”storsenga”.
Det er med andre ord et allsidig tilbud hvor hver enkelt setter sine egne grenser for hva man ønsker.

Her er det ingen forpliktelser! Og damene er «sjefer» på huset.

Her viser alle respekt, omtanke og god folkeskikk.
Gjør man ikke det kan man risikere å bli utestengt.
Vi setter vår prestisje inn på at rommene alltid er rene og hygieniske.

Nybegynnere blir tatt godt vare på.

Scroll To Top