For single menn

For single menn

VIProom er åpen for single menn de fleste dager, unntatt lørdager.
Mange som besøker en swingersklubb for første gang, reiser skuffet derfra. De har ikke vært i nærheten av å ha hatt sex. Følg disse rådene og du øker muligheten drastisk for at det blir langt mer spennende neste gang…

– Det første du MÅ forstå, er at det er ingen selvfølge at du endre opp med å ha sex på en swingersklubb.

– La machotaktene være igjen hjemme, her er du på bortebane og de damene du drømmer om å få knulle, de er der med sin ektemann eller kjæreste og du må ikke bare få damens samtykke, du må få mannens. Og om han ikke liker deg, så kan du bare glemme det hele.

– Presenter deg for begge parter. Ikke forsøk å legge an på henne selv om han går for å hente en drink. Glem alt du har lært på kurs som «hvordan få en kvinne på rygg på en, to, tre»

– Sørg for å fremstå fra din beste side.
Still i rene pene klær, sørg for å lukte godt og smil så er mye gjort.

– Den beste måten er å si noe i tråd med: «Hei, mitt navn er… Jeg er ny her på klubben og ville bare presentere meg»

– Ha i bakhodet at par som går på swingersklubb, ikke går dit for å bedra partneren sin. De gjør alt i full åpenhet og med samtykke fra partneren sin. Alt de gjør, gjør de for sin egen nytelses skyld og ikke for din. Å sjekke opp en kvinne vil uansett aldri fungere, så det kan du bare glemme med en gang. Forsøk å ha det gøy og få noen nye venner

– Kvinner på swingersklubber er muligens mer liberale enn mange andre kvinner, men de har fortsatt evnen til å si nei. Dessuten er de ofte ganske flinke til det; de har antageligvis sagt nei mange ganger, spesielt til menn som ikke vet å oppføre seg.

– Oppfør deg som en gentleman. Bare fordi en kvinne liker sex, betyr ikke det at hun liker vulgært prat eller oppførsel.

– Ikke fornærm de tilstedeværenes intelligens med kommentarer som «min kone ville jeg skulle ta en tur å se hvordan det er her, hun blir med neste gang og da…» De som frekventerer swingersklubber har hørt denne og lignende dumme argumenter tidligere, du fremstår bare som dum ved å komme med bortforklaringer. Vær ærlig og si det som det er.

– Ikke vær blant de første som kaster klærne. Om du som naken mann forsøker å nærme deg et par som fortsatt er påkledd, så er sjansene dine tilnærmet lik null.

– Ikke forsøk å snike deg til å delta sammen med en gruppe mennesker som allerede er i gang, eller ta på en av kvinnene i håp om å ikke bli oppdaget. Noen kommer garantert til å legge merke til hva du holder på med og da er veien ut døra kort.

– Ikke følg etter kvinner eller par rundt på klubben, presenter deg, slå av en prat, så vil du nok få beskjed, dersom hun/de ønsker ditt selskap.
Å forfølge de rundt i lokalet, gjør bare at du fremstår som ikke helt trygg…

– Gå aldri på swingersklubb sammen med en gjeng kompiser. Det finnes kvinner som liker å ha sex med flere menn eller grupper av menn samtidig, men de foretrekker å selv velge hvem de skal ha sex med. Du har betydelig bedre muligheter dersom du dukker opp alene.

– Ikke forsøk å drikke deg til mot. De fleste klubber slipper ikke inn de som er synlig beruset og selv om du skulle greie å komme deg innenfor, så er det ingen kvinner som gidder å kaste bort tiden på en som er full.

– Den viktigste tingen man bør ha klart for seg før man oppsøker en swingersklubb, er at et nei betyr nei.
Aksepter det umiddelbart, prøv ALDRI å argumentere, eller stille spørsmål som «hvorfor ikke». Om folk blir nødt til å gjenta sine svar, vil du i løpet av svært kort tid bli regnet som ikke velkommen.

Det finnes en del menn som har sine beste opplevelser på swingersklubber, og det er de som kjenner disse reglene og som har lært hvordan man skal oppføre seg. Dersom du ønsker å bli som dem, bør du huske disse reglene, de er verken fullkomne eller komplette, men de er et godt steg på veien.

Scroll To Top